24 Nisan 2024 Çarşamba
İstanbul 25°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

İtalyan buğdayından makar Türkiye'de

İtalyan buğdayından makar Türkiye'de
A+ A-

Makarna üreticisi Barilla, İtalya’da Barilla'ya özel olarak ekilen yüksek kalitedeki ‘Aureo’ buğdayı ile üretilen Academia Barilla makarna serisini Türkiye’de satışa sunduğunu açıkladı.

Geleneksel bronz kalıp yöntemi ile üretilen, yüksek miktarda protein içeriği ve al dente kıvamı ile öne çıkan Academia serisinin, 5 çeşidi ile raflarda yer aldığı bildirildi.

Şirketten verilen bilgiye göre, Academia Barilla, pürüzlü yüzeyi sayesinde, hazırlanan sosların makarna ile çok daha iyi bütünleşmesini sağlıyor. Yeni seri, spaghetti, linguine, penne rigate, fusilli ve orecchiette olarak sıralandı.

Son Dakika Haberleri