Aralarında Cadı, Arınma, Siyah Çay filmi de var! 26 Nisan Cuma günü vizyona girecek filmler belli oldu

26 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmler belli oldu. Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta aralarında Cadı, Küçük Don Kişot’un Maceraları, Rekabet, Siyah Çay, Arınma’nın da yer aldığı 3'ü yerli 9 film vizyona girecek. İşte haftanın yeni filmleri...

 Dublör (The Fall Guy)

John Wick, Deadpool 2, Bullet Train gibi filmlerle yönetmen olarak rüşdünü ispat eden David Leitch'in yeni filmi Dublör (The Fall Guy), dublörlüğe geri dönen ve bir yandan kayıp yıldızı aramaya koyulan Colt Seavers'ın hikâyesini anlatıyor.

Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın başrollerini paylaştığı filmde, artık dublörlük yapmayan Colt eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır. Filmin yapımıcı Gale, Tom Ryder’ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemek için uğraşırken Colt, eski sevgilisini geri kazanma umuduyla filmin aksiyon sahnelerini başarıyla gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldız ile ilgili gizem artar ve çok geçmeden Colt kendisini karanlık bir suç komplosunun ortasında bulur.