Öncü Gençlik Kurultay ziyaretlerine başladı

Vatan Partisi Öncü Gençlik, 17-18 Aralık’ta Ankara’da yapılacak 10. Olağan Genel Kurultay öncesi demokratik kitle örgütlerini, meslek odalarını ve siyasi parti gençlik kollarını ziyaret etti. Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türkiye Barolar Birliği, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genç-Saadet ve CHP Gençlik Kolları ile yapılan görüşmelerde önemli mesajlar verildi

Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş’in başında bulunduğu bir heyet Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Aysel Çelikel ile görüştü. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, Öncü Gençlik’in önemli duruşlar sergilediğini ifade eden Çelikel, karanlığa karşı hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Öncü Gençlik Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Berkan Özer ve beraberindeki heyet ise ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve CKD Genel Sekreteri Şen Yazgan ile görüştü. Öncü Gençlik yöneticileri, Atatürkçü kitle örgütlerini kurultaya davet etti.

''SAYGI KÜLTÜRÜ CANLANDIRILMALI''

17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Anemon Otel’de toplanacak olan Öncü Gençlik 10. Olağan Genel Kurultayı Çalışmaları kapsamında, Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş ve Öncü gençlik üyeleri Saadet Partisi’nin gençlik kolları olan Genç Saadet Genel Merkezini ziyaret etti.