Bakan Yerlikaya açıkladı! Balıkesir ve Bursa'da operasyon: Elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı çete çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 2 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'MAHZEN-31' operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

This browser does not support the video element.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "MAHZEN-31" operasyonlarının ayrıntılarını sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu. Yerlikaya Balıkesir ve Bursa'da Jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle:

Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı!

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz!

❌ Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Balıkesir ve Bursa’da düzenlenen operasyonlarda “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma ve Hırsızlık” suçlarını örgütlü olarak işleyen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;
📌Borçlandırma yoluyla alıkoyma,
📌Silahla tehdit ve darp,
📌Gasp ve hırsızlık,
📌Yağma ve eziyet,
📌Uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptıkları tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:
📌Av tüfekleri,
📌Muhtelif miktarda uyuşturucu madde,
📌Suçta kullanıldığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna el konuldu.

Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle!

Sonraki Haber