iPhone 7 Plus patladı!

Son zamanların korkulu rüyası haline gelen patlayan telefonlara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer ise patlayan telefon iPhone 7 Plus oldu. Peki iPhone 7 Plus neden patladı?

Akıllı telefon kullanıcılarının, son zamanlarda korkulu rüyası haline gelen batarya patlamalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer ise Apple'ın amiral gemisi iPhone 7 Plus patladı!

BİR ŞEY YOK DİYE GÖNDERİLDİ, SONRA PATLADI!

Yaşanan bu talihsiz olay sonrasında Brianna Olivas adındaki kullanıcı patlayan iPhone 7 Plus'ının görsellerini, Twitter üzerinden paylaştı.

Talihsiz kullanıcı Brianna Olivas, iPhone 7 Plus'ını bir sorundan dolayı satın aldığı Sprint mağazasına götürdü. Daha sonrasında ise Olivas'ın telefonunu hiç bir sorun olmadığı belirtilerek, kendisine geri teslim edildi.

Ertesi gün Olivas'ın erkek arkadaşı, iPhone 7 Plus'ı şarjdan çıkartıktan sonra odadaki şifoniyerin üzerine koydu. Aradan bir süre geçtikten sonra telefondan dumanlar yükseldiğini gören Olivas'ın erkek arkadaşı arar acele telefonu tuvalete attı. Daha sonrasına ise iPhone 7 Plus'ın patladığına şahit oldu.

Henüz iPhone 7 Plus'ın neden patladığı bilinmiyor, Fakat yaşanan olaylar sonrasında Apple yetkilileri patlama ile detaylı bir araştırmanın başlatıldığını açıkladı.

Sonraki Haber