Türkiye'de ilk! Aydınlık sesli gazete ile tıkla oku, tıkla dinle: Yarın yayında

Aydınlık, okurlarını yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor. Aydınlık okurları, Türkiye’de bir ilk olan ‘sesli e-gazete’ ile yarın buluşacak.

Kağıt krizi gibi engelleri okurları ve yöneticilerinin aldığı önlemler sayesinde aşan Aydınlık, “e-Aydınlık Atılım Kampanyası” başlatarak hem gelişen teknolojiye uygun çağdaş bir yayın yapmayı hem de pandemi koşullarında Aydınlık okurlarına daha rahat ulaşabilmeyi hedefliyor.

Dijital gazetemiz e-Aydınlık, “Tıkla Dinle” özelliğiyle hizmetinizde. Telefon- tablet uygulamamızda ve internet sitemizde, haberlerin ve köşe yazılarının seslendirmesini tek tıkla dinleyebileceksiniz.

Diğer yeni hizmetimiz “Tıkla Oku”. e-Aydınlık’ta başlıklara dokunduğunuzda aydinlik.com.tr‘deki haberler karşınıza çıkacak. Haberlerimizi uygulamadan okumak artık çok kolay.

NASIL ABONE OLURUM?

e-Aydınlık’a aboneliğinizi, egazete.aydinlik.com.tr adresine girerek başlatabilirisiniz. Sitemizde bütün adımları anlatan videomuzu izlemenizi öneririz.

Teknik yardım için iletişim: 0534 526 41 81 - 0533 495 84 19

Mevcut abonelerimizin yeni bir işlem yapmasına gerek yoktur. AppStore veya Google Play’den uygulamayı güncellemeniz yeterlidir. (Bazı telefonlarda güncelleme otomatiktir.)

Sonraki Haber