Bahçeli, MHP’nin tabutu!

Aday tespiti bağlamında MHP ile ilgili olarak iki şey kesinleşmiştir. 

Birincisi, Bahçeli ölmeden MHP’nin başından asla ve kat’a gitmeyecek ki yapılan milletvekili dizaynı bunu gösteriyor. İkinci husus, o ölene kadar MHP de zaten kimliksizlik ve kişiliksizlikten dolayı siyasi kansere duçar olup tarihteki sayfasını kapatacaktır. 

Oysa MHP yönetimi biraz kıpırdanıp program atılımları yapsa ve PKK ile Cemaat’e göz kırpanları aday yapmayıp milli bir rüzgar estirse yüzde 20’leri aşması kolaydı zira Türkiye’nin konjonktürü buna çok müsait... Düşünün PKK, Öcalan’ın ismiyle Meclise girip AKP ile Federasyon için kollarını sıvar ve bu tablo toplumda müthiş bir infiale sebep olurken Bahçeli bu tarihi fırsatı heba ederek küçük olsun benim olsun kabilinde adaylar gösterdi. 

Yahu Ekmeleddin gibi “Apo’yu affederim” diyen Abdullah Gül’ün adamı, mağlup bir siyasal islamcı hangi saik ile aday yapılır? Aynı şekilde Tayyip ile Abdullah’ın memuru Durmuş Yılmaz, MHP’ye nasıl kurtarıcı diye sunulup listebaşı olur? 

Sinan Ogan ile Engin Alan gibileri kapıya koyup, onların yerine böylelerini alacaksınız... Yusuf İmamoğlu, Dursun Önkuzu, Recep Haşatlı ve onlar gibi binlerce ülkücünün kemikleri sızlıyordur... Demek ki ne imiş... O çocuklar, Bahçeli denen bu adam özel siyasi çiftliğine dönüştürdüğü MHP’de sefa sürsün diye ölmüşler öyle mi?.. Değilse o çocukların idealizmi ile Bahçeli’nin uzak-yakın benzerliği var mı? 

Hayır MHP’deki bu AKP ve Y-CHP ile özdeşleşme, içe kapanış ve iddiasızlık sadece çapsızlığın değil, aynı zamanda bilinçli bir stratejidir ve görevli ya da rehin olduğu iddia edilen Bahçeli’nin böyle davranması istenmektedir... 

EMİNE HANIM BU NE KİBİR? 

Ömründe bir gramlık siyasi mücadelesi yok ve aslında hak F tipi örgüt ile AKP’ye direnen Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun iken kadın olmasından ötürü YARSAV kontenjanından tesadüfen milletvekili oldu. 

Sonrası malum; Emine Ülker Tarhan Hanım’da bir gurur, bir kibir, bir savrulma aman Allahım! 

Kendini Allahın CHP’ye bahşettiği lütuf gibi gördü. 

Kısa zaman içinde, balonu patlayarak sevimsizliği tescillendi ve kibirli kolejli kız edalarındaki Emine, CHP’de grup başkan vekilliğine seçilecek oyu bile alamadı. 

Sonrası malum... Emeklilikte eğlence arayan birkaç arkadaşı ile güya bir parti kurdu ama emin olun bu partinin bütün ülkede beş tane bile tabelası yok! 

EY ATATÜRKÇÜLER SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ? 

Bu seçimde Atatürk ile milli-üniter Cumhuriyet oylanacak. 

AKP-PKK ittifakının Federasyona geçişi oylanacak. 

Kasada tutulan AKP-Apo Anayasası oylanacak. 

6 ok ile Cumhuriyet değerlerinin süpürülmesi oylanacak. 

Peki bütün bunlara karşı Dersimli Kemal ya da Bahçeli teminat olabilir mi? 

Mümkün değil zira ikisi o emperyal kervana dahil olduklarını defalarca ispatladılar. 

Öyle ise Vatan için adres bellidir. 

Atatürk’e ve milli-üniter devlete bağlı olanların milyonlar olduğu bu seçimde kanıtlanmalıdır. 

Oylar bölünmesin kandırmacasına aldanmak, Atatürk’ün tasfiyesine omuz vermektir. 

SARAY VE DAMAT BERAT! 

Tayyip’in damadı Berat Albayrak’ın ekonomi yönetiminin başına oturtulacağı haberlerine şaşırmadım zira yıllar önce bugün AKP adayı olan Numan Kurtulmuş, “2023’e ulaşmadan Tayyip Bey’in şoförleri dahil bütün yakınları mebus olur” demişti. 

Peki Damat Berat bana neyi mi çağrıştırıyor? 

Damat Rüstem Paşa’yı! 

Başka? 

Sabah-ATV’ye el konması ve Çalık tarafından satın alınmasını. 

Başka? 

Çalık’tan sonra kurulan Havuz’la beraber anılmasını. 

Başka? 

Evin sıfırlanması anında Berat’ın Bilal’in yanında olduğunun yazılıp çizilmesi...