Haziran ayıyla birlikte tezgahlarda yerini alan çilek ve kiraz, sadece lezzetleriyle değil, sağlığa olan mucizevi faydalarıyla da dikkat çekiyor. Antioksidan deposu bu kırmızı meyveler, bağışıklık sisteminden cilt sağlığına kadar pek çok alanda vücudunuzu destekler.
Kiraz
Antalya’da yaşayan ziraat mühendisleri Eda Şimşek ve Pınar Kalkan, kariyerlerini geride bırakarak girişimci olmaya karar verdi. Hayallerini takip eden iki kadın, Konyaaltı’nda kurdukları topraksız çilek serasında üretim yaparak kendi işlerinin patronu oldu.
Antalya
Turfanda çilek, market raflarında yerini aldı. Fiyatlar 200 liradan başlıyor. Mersinli üretici ise çileği tüccara 60 liradan veriyor. İthal çilek geliyor olması ise üreticiyi endişelendirdi. Anamur Ziraat Odası Başkanı, fiyat yüksekliğinin en büyük sebebine 'girdi maliyetleri ve denetimsizlik' dedi
muz