17 Mayıs 2024 Cuma
İstanbul 13°
  • İçel
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

KIRMIZI ET

ESK, fiyatlara ithalatla müdahale ediyor
Kırmızı ette fiyat dalgalanmalarına karşı öneri
Kırmızı et indirimini duyan Migros'a koşup buzluğunu dolduruyor! Kırmızı et ve et ürünlerinde dev indirim!
Kırmızı ette fiyatlar uçtu! Başkan Küle nedenini açıkladı
Kırmızı et sektörüne inceleme başlatıldı
Kırmızı ete 15 günde 45 lira zam geldi! Yeni zam da yolda
20 ton et tüketiliyor! O ilde kırmızı et tüketimi rekor seviyeye ulaştı
Bayram için kavurma yapacaklar dikkat! Daha yumuşak yapmak mümkün
Kurban etini pişirirken neye dikkat etmeli? Uzmanı uyardı!
Uzmanı uyardı! MS hastaları bu yiyecekten uzak dursun
ESK'dan kırmızı et açıklaması: KDV hariç 90 lira olacak
Sabit fiyattan satıyorlar! İşte çok ucuza et bulabileceğiniz o marketler
Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Kasaplar Federasyonu başkanından açıklama geldi
Kırmızı ete zam iddialarına yanıt
Ulusal Süt Konseyi’ne çağrı
Kırmızı ete yeni zam geliyor
Kırmızı Et Üreticileri Derneği: Türkiye'de 4 kişilik bir aile yılda 28 kilo kırmızı et tüketebiliyor
Fazla kırmızı et tüketimi öldürüyor! Peki kırmızı eti ne kadar tüketmeliyiz?