Yandex
05 Aralık 2025 Cuma
İstanbul 17°
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

Bolu'da bedava dağıtılıyor! Herkes oraya akın ediyor...

Bolu'da Geleneksel Hacet Bayramı etkinliklerinde 600 kilo kavurma ve pilav dağıtıldı.

Bolu'da bedava dağıtılıyor! Herkes oraya akın ediyor...

Bolu'da düzenlenen etkinlikte vatandaşlara tepsi tepsi yemek dağıtıldı.

Mudurnu ilçesinde geleneksel Hacet Bayramı etkinlikleri, festivalleri aratmadı. Yaklaşık 600 kilogram kavurma ve pilavın dağıtıldığı bayramda izdiham yaşandı.
Bolu'nun merkeze bağlı Yazılar köyünde geleneksel Hacet Bayramı yoğun katılımla kutlandı. Köy Muhtarı Mehmet Akşit öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, 500 kilogram bulgur ve 600 kilogram et kullanılarak dev kazanlarda hazırlanan yemekler yüzlerce kişiye ikram edildi. Traktör kasalarına konularak köy meydanındaki çayırlık alanda dağıtılan pilavlar, tepsilerle vatandaşlara ulaştırıldı. Geleneksel bayram havasında geçen etkinlikte panayır alanı kuruldu. Dondurmacılardan tuhafiye tezgâhlarına, sebze-meyve satıcılarından çocuk eğlencelerine kadar birçok unsurla köy meydanı şenlendi. Vatandaşlar hem alışveriş yaptı hem de ikramlardan faydalandı. Ata sporumuz olan yağlı güreşlerde minik boydan başpehlivana kadar birçok pehlivan er meydanına çıktı. Kıran kırana geçen müsabakalarda dereceye giren güreşçilere ödülleri takdim edildi.

'500 KİLO ET PİŞİRDİK'

Aşçı İmdat Akdede, "Sabah saat 04.30’da başlayıp 500 kilogram et ve 600 kilogram bulgur pişirdik. Yiyenlere afiyet olsun" dedi.

Bolu Festival