Yandex
05 Aralık 2025 Cuma
İstanbul 10°
  • Şırnak
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Şanlıurfa
  • Çorum
  • İstanbul
  • İzmir
  • Ağrı
  • Adıyaman
  • Adana
  • Afyon
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Düzce
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gümüşhane
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • Kırşehir
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kütahya
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kilis
  • Kmaraş
  • Kocaeli
  • Konya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muş
  • Muğla
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

İskenderunlu öğrenciler 12 madalya ile döndüler

İskenderun Teknik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenen International Gastro Bodrum Festivali’nde büyük bir başarıya imza attı

İskenderunlu öğrenciler 12 madalya ile döndüler
HÜSEYİN GÜLER/ İSKENDERUN

Öğretim Görevlisi Enes Gürhani koordinatörlüğünde festivale katılan öğrenciler, üniversitelerarası ekip ve bireysel kategorilerde toplam 5’i altın, 3’ü gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere 12 madalya kazandı.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, öğrencilerin elde ettiği başarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimizin kazandığı 12 madalya, yalnızca bireysel başarıların değil, aynı zamanda disiplinli çalışmanın, kaliteli eğitimin ve akademik rehberliğin bir ürünüdür. Bu başarı, İskenderun Teknik Üniversitesi'nin uygulamalı eğitime verdiği önemin ve yetkin akademik kadrosunun somut bir göstergesidir. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, emeği geçen tüm akademik personelimizi gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

İskenderun Gastronomi